Home > Activiteiten > Koffie met ...

Koffie met ...

 > kijk voor de eerst volgende Koffie met ... op de agenda.

Over Koffie met ...

Je kunt gratis een kopje koffie (of thee) komen drinken en ondertussen luisteren naar het verhaal van een gastspreker. Omdat mantelzorgers zelf de gespreksonderwepen aandragen, sluiten ze aan bij de eigen behoefte. Deze bijeenkomsten worden altijd goed bezocht. 

De gasten zijn heel divers: van de dokter tot een mantelzorgspecialist of iemand die verstand heeft van administratie of hulpmiddelen.

Er is altijd ruimte voor je eigen vragen en/of voor discussie. Ook ontstaan vaak geanimeerde gesprekken met andere aanwezigen. Een deelneemster hierover: “Ik vind deze bijeenkomsten heel plezierig. Je ontmoet hier anderen die snappen hoe het is om voor iemand te zorgen.” 

 

Van harte welkom!

‘Koffie met ...’ is bedoeld voor mantelzorgers en andere belangstellenden uit de héle gemeente Berg en Dal. Je bent van harte welkom! Heb je een idee voor een onderwerp of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op. Vrijwilligers organiseren de middag.

Waar en wanneer?

‘Koffie met ...’ wordt 10 x per jaar gehouden op verschillende locaties.

> Zie voor de data en tijden en locaties de agenda

 

Wil je vanuit een andere kern van de gemeente naar ‘Koffie met ...’ en heb je geen vervoer? Dan kun je hiervoor, tot uiterlijk 2 werkdagen van tevoren, contact opnemen met Thea de Wijse: telefoon 0481-431105, elke werkdag tussen 09.00-11.00uur.
Of mail.