Vrijwilligerswerk bij Mantelzorg Berg & Dal

We zijn een actieve groep vrijwilligers met kennis en ervaring op het gebied van mantelzorg. Om mantelzorgers te ondersteunen zijn wij altijd op zoek naar meer vrijwilligers bij onze verschillende activiteiten. Wil of kun jij ook iets betekenen voor mantelzorgers in onze gemeente dan ben je van harte welkom.

Vrijwilligerswerk doen bij Mantelzorg Berg en Dal? Wil je deel uitmaken van een geweldige vrijwilligersgroep? Iedereen heeft eigen talenten.  Wat is er mooier dan werk te doen dat bij je past?

Organiseer je graag activiteiten? Of bied je liever een luisterend oor? Gun jij een mantelzorger een zorgpauze? Geniet jij van een nieuwsbrief maken, of ben je goed in social media? Wil je contactpersoon zijn in je buurt voor mantelzorgers? Er zijn diverse werkzaamheden die je kunt doen bij ons.

Wil je je aanmelden? Dat kan hieronder, de knop gaat naar het aanmeldformulier.

Aanmeldformulier vrijwilligers

Een vrijwilligster uit Millingen aan de Rijn vertelt:

“Ik organiseer activiteiten voor mantelzorgers: een fietstocht, een bezoek aan Intratuin. Op die manier komen ze ook eens aan zichzelf toe. Ik vind het mooi om te zien dat ze er even helemaal uit zijn, dat geeft mijzelf ook veel voldoening. Het is fijn dat je als vrijwilliger anderen kunt motiveren om iets te doen waarvan ze blij worden.”