Home > Actueel

Nieuwe activiteiten en nieuws

« Terug naar nieuwsoverzicht

Mantelzorg Berg en Dal is inmiddels weer gestart met enkele activiteiten. Zie hiervoor de agenda. Het is goed elkaar weer te kunnen ontmoeten. Daarbij geven wij veel aandacht aan een verantwoorde manier van bijeenkomsten houden. Wij houden ons aan de RIVM richtlijnen. Zeker voor mantelzorgers is dit van belang omdat u veelal zorgt voor iemand die deel uitmaakt van een risicogroep.

Bij de mantelzorgtafels zitten we tijdelijk op andere locaties, waar voldoende afstand is . Daar kunnen, gezien de beschikbare ruimte,  maar een beperkt aantal mantelzorgers aan meedoen . De vaste groep bezoekers zijn daarover geïnformeerd.

Mocht u geen vast bezoeker zijn en daar wel aan  willen deelnemen om uw verhaal te doen, of uw situatie te bespreken? Dan kunt u daarnaar informeren bij Hanneke Klievink. 06-13198559

In september ontvangen ingeschreven mantelzorgers de volgende nieuwsbrief. Daarin leest u o.a. meer over het aanvragen van een compliment 2020. De aanmeldprocedure  zal dan ook op deze website worden gepubliceerd.