Actueel
Koffie met mantelzorgers: Het levenstestament

Koffie met mantelzorgers: Het levenstestament

Op 23 februari organiseert mantelzorg Berg en Dal een informatieve bijeenkomst over het levenstestament.

Ellen van Broekhoven woont in Beek en is werkzaam bij ZZG zorggroep als juridisch beleidsmedewerker. In haar werk krijgt zij bijna dagelijks vragen van artsen en (wijk) verpleegkundigen over vertegenwoordiging van cliënten in de zorg. Het is voor oudere mensen, en ook voor hun mantelzorger, heel belangrijk om hierover op tijd na te denken. Wie behartigt uw belang als u het -later- zelf niet meer kunt? En wat verwacht u van hem/haar? Een levenstestament is een manier waarmee vertegenwoordiging goed geregeld kan worden.

Behalve uw zakelijke belangen, kan het ook gaan over uw medische situatie, als u daar zelf niet meer toe in staat zou zijn. 

Ellen bespreekt voorbeelden uit de praktijk waarin naasten en zorgverleners tegen problemen aan lopen als er niets is vastgelegd. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.  En het kopje koffie ontbreekt deze keer natuurlijk niet!

 

Waar

  • Op Woensdag 23 februari  13:30 – 15:30
  • Cultureel centrum de Mallemolen
  • Kloosterstraat 11, 6562 AT Groesbeek

 

Programma

  • 13:30 uur: zaal open
  • 14:00 uur: welkom met koffie/thee
  • 14:00 uur: presentatie door Ellen van Broekhoven

Na de presentatie is de gelegenheid om vragen te stellen en te vertellen over jouw mantelzorg. Vrijwilliger Miel Fransen is er namens Mantelzorg Berg en Dal.

  • 15.30 uur: einde programma.

 

Aanmelden

Wil je graag komen? Meld je dan een week vooraf aan via info@mantelzorgbergendal.nl of
085 0406066.

Uiteraard worden bij alle activiteiten de coronamaatregelen in acht genomen. Soms geldt er een maximum aantal deelnemers, aanmelden vooraf is verplicht.