Home > Agenda

Lunch Millingen

7 december 2020 van 11:45 tot 13:15 « Terug naar agenda

MILLINGEN | Gasthuis St Jan De Deo

Mogelijk wordt dit een andere locatie; daarover worden de deelnemers tijdig geïnformeerd.  Aanmelden kan t/m donderdag 4 december 12.00 uur. In verband met Corona is er een maximaal aantal deelnemers. 

Aanmelden via mail.
of bel: 085 - 040 60 66 (Forte Welzijn; werkdagen tot 13.00u).

Terugkomtafel / Natafelen

Van meerdere vroegere bezoekers van de mantelzorgtafel is bekend dat zij het gesprek met elkaar missen onder het genot van samen eten met elkaar, nu zij geen mantelzorger meer zijn.

Mantelzorg Berg en Dal benadert  mantelzorgers die eerder deelnamen aan de mantelzorgtafel voor een terugkomtafel.

Met elkaar in gesprek over hoe het is om geen mantelzorger meer te zijn. Mogelijk komen er  voor wie dat wil verdere afspraken uit voort. Zo is er al een groep van 6 ex-mantelzorgers  in Millingen die regelmatig met elkaar gaan tafelen en zo het contact met elkaar  in stand houden.  De eerste bijeenkomst wordt door Mantelzorg Berg en Dal ondersteund, een vervolg wordt door de deelnemers zelf georganiseerd.

Meer informatie over Warme lunch.