Home > Agenda

Bezoek aan de ‘Hoge Hof’

17 september 2020 om 10:30 « Terug naar agenda

Voor mantelzorgers organiseren we op donderdag 17 september a.s. een bezoek aan een veelzijdig agrarisch en toeristisch bedrijf in Groesbeek: de Hoge Hof, gelegen aan de Derde Baan 14, 6561KH.

Aankomst tussen 10.30 en 11.00 uur, u kunt parkeren op eigen terrein van de Hoge Hof. Om 11.00 uur is er koffie en thee met iets lekkers. Daarna volgt een rondleiding door het bedrijf, dat gelegen is in een prachtige omgeving. Om 12.30 is er een smakelijke lunch in de skybox van de Hoge Hof. Het gehele programma verloopt uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen; aan de veiligheid van de deelnemers wordt echt maximale aandacht gegeven. Om die reden is het ook nodig dat u zich aanmeldt.

Aanmelden kan tot en met dinsdag 15 september 12.00 uur , bij voorkeur per mail bij mantelzorg Berg en Dal: info@mantelzorgbergendal.nl 
Per telefoon mag ook:  (085) 040 60 66

U kunt dan ook aangeven of u misschien de voorkeur geeft aan een vegetarische lunch en of het voor u fysiek mogelijk is om via de buitentrap de Skybox (waar de lunch wordt geserveerd) te bereiken. Voor wie dat niet mogelijk is wordt de lunch op een andere plaats geserveerd. Volgens de Corona-richtlijnen kunnen maximaal 20 mantelzorgers deelnemen.  Meldt u dus tijdig aan!

Meer informatie over Op stap.