Home > Agenda

Koffie met... Over financieel misbruik van senioren

19 februari 2020 van 14:00 tot 15:00 « Terug naar agenda

GROESBEEK  | Mallemolen

Financieel misbruik van senioren (65plussers) tegengaan?
Het begint met er open over te praten!

In januari 2019 is in de gemeente Berg en Dal een convenant ondertekent door kop-groep-leden van de Lokale Alliantie Berg en Dal ‘(Financieel) veilig ouder worden en de wethouder ‘Zorg en Welzijn’. Met deze samenwerking willen de betrokken organisaties mishandeling en financieel misbruik van senioren voorkomen en aanpakken.  

Dat doen ze door kennis en ervaringen met elkaar te delen, gezamenlijk casussen op te pakken én het geven van bewustwordingspresentaties over financieel misbruik van senioren.

Tijdens deze bijeenkomst vertellen Jur den Breejen en Astrid Lukassen u over de Lokale Alliantie, nemen zij u interactief mee in de wereld van financiële uitbuiting én geven zij u handvatten bij een ‘niet-pluis-gevoel’.

 

Meer informatie over Koffie met ....