Home > Agenda

Rondleiding door Museumpark Orientalis (Heilig Landstichting)

10 oktober 2019 van 13:30 tot 1530 « Terug naar agenda

Op donderdag 10 oktober tussen 13.30 en 15.30 uur verzorgt Anneke Bisseling als vrijwilliger van Orientalis een boeiende rondleiding door het Museumpark Orientalis voor mantelzorgers. Hieraan zijn voor mantelzorgers geen kosten verbonden; er hoeft dus geen entreegeld te worden betaald. Aan houders van een Museumjaarkaart is wel het verzoek deze kaart mee te nemen en te tonen aan de kassa van het museumpark. Alleen de parkeerkosten (€ 4,- per auto, ongeacht de parkeerduur) zijn voor eigen rekening.

Aanmelding

Aanmelding voor deelname per mail info@mantelzorgbergendal.nl of op telefoonnummer: 085-0406066 op werkdagen tussen 9.00 uur en 13.00 uur. Aanmelden kan tot woensdag 9 oktober.

Adres

U wordt welkom geheten bij de ingang van het museumpark aan de Profetenlaan 2, 6564  BL, Heilig Landstichting. Tegenover de ingang bevindt zich de parkeerplaats. De rondleiding begint stipt om 13.30 uur.

Heel graag tot dan! 

Meer informatie over Op stap.