Home > Agenda

Vakantielunch

17 augustus 2019 om 11:30 « Terug naar agenda

GROESBEEK | Mallemolen 

Voor u, als mantelzorger, gaat in de zomer de zorg gewoon door, terwijl er minder mensen zijn om op terug te vallen vanwege de vakantie.

Daarom nodigen we u en uw verzorgde graag uit voor iets gezelligs. Wilt u genieten van een smakelijke lunch? Dan kunt u, samen met de degene voor wie u zorgt, naar een gezellig lunchbuffet in Groesbeek. Deze gratis lunch is bedoeld voor mantelzorgers uit de hele gemeente Berg en Dal!

U kunt zich tot uiterlijk maandag 12 augustus aanmelden. Vergeet daarbij niet te vermelden of u dieetwensen heeft en of u vervoer nodig heeft.

U bent van harte welkom vanaf 11.30 uur: Cultureel centrum de Mallemolen, Kloosterstraat 11, 6562AT Groesbeek. Heeft u vervoer nodig? We re-gelen het voor u. Opgeven kan tot maandag 12 augustus op telefoonnummer: 085-0406066 of per mail: info@mantelzorgbergendal.nl

Meer informatie over Warme lunch.